Antena Căutare

Eugen Neagoe, noul antrenor principal al AFC Hermannstadt

Eugen Neagoe este de marţi noul antrenor principal al AFC Hermannstadt, el înlocuindu-l pe tehnicianul Costel Enache, informează gruparea sibiană.

Eugen Neagoe este de marţi noul antrenor principal al AFC Hermannstadt, el înlocuindu-l pe tehnicianul Costel Enache, informează gruparea sibiană.

Antrenorul în vârstă de 52 de ani a ocupat în trecut funcţia de antrenor secund la echipa naţională a României şi a antrenat ca principal pe Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iaşi, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Dinamo Bucureşti.

De asemenea, Eugen Neagoe a fost un fotbalist cu 165 de meciuri jucate în prima divizie, cu peste 30 de goluri marcate ca vârf de atac. Acesta are în palmares două Cupe ale României ca jucător.

Neagoe va prelua banca tehnică a FC Hermannstadt începând de săptămâna viitoare, după meciul din deplasare cu Astra Giurgiu programat luni, de la ora 20.30. Între timp, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund Eugen Beza.

Neagoe a antrenat ultima dată echipa Dinamo, de care s-a despărţi al 12 august, după ce a suferit un infarct în timpul meciului cu CS Universitatea Craiova, din 21 iulie, din cadrul etapei a II-a a Ligii I.

FC Hermannstadt a anunţat, luni, rezilierea în condiţii amiabile a contractului cu antrenorul Constantin Enache.

Sub conducerea tehnicianului în vârstă de 46 de ani, echipa sibiană a strâns 10 puncte în 11 etape şi se situează pe locul 12 în Liga I, după 3 victorii, un egal şi 7 înfrângeri.

Sursa : news.ro

Novak Djokovici s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Tokyo... CS Universitatea Craiova vrea mai mulţi jucători pe banca de rezerve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x