Antena Căutare

Europa League / Partida Ekranas - Steaua va fi transmisa de Antena 1. Disputa va fi liveVIDEO-TEXT si pe a1.ro!

Antena 1 va transmite in exclusivitate prima mansa a partidei dintre Ekranas si Steaua contand pentru play-off-ul Europa League.

Intalnirea din Lituania sa va disputa joia viitoare, cu incepere de la ora 20:00 si va fi transmisa in direct de Antena1 si liveVIDEO-TEXT pe www.a1.ro. Partida tur se va disputa la Vilnius, pe un teren cu iarba sintetica.

Dupa ce a transmis in direct "dubla" Steaua - Spartak Trnava, din turul 3 preliminar din Europa League, Antena 1 va oferi in exclusivitate si prima mansa a ros-albastrilor din play-off.

Returul va fi programat o saptamina mai tarziu, pe 30 august, ora nefiind inca stabilita tocmai pentru ca Steaua n-a cedat deocamdata drepturile TV pentru aceasta intalnirea.

Mansa a doua cu Ekranas nu va avea loc pe Arena Nationala din cauza concertului pe care Red Hot Chili Peppers il va sustine acolo pe 31 august. Returul Steaua - Ekranas va fi pe Ghencea.

VIDEO! Robin van Persie, transferat la Manchester United. Fanii lui Arsenal au inceput sa arda tricourile atacantului ol... Scandalul cu Gigi i-a fost fatal: Florin Costea si-a reziliat contractul cu Steaua! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x