Antena Căutare

Europa League: Steaua - VfB Stuttgart 1-5/ Ros-albastrii au vazut "manita"!

Steaua risca sa piarda calificarea in primavara europeana, dupa esecul usturator inregistrat pe Arena Nationala in fata formatiei VfB Stuttgart, scor 1-5. Golurile partidei au fost inscrise de Tasci(5), Harnik(18), Sakai(23) si Okazaki(31 si 55). Onoarea ros-albastrilor a fost salvata de Mihai Costea (83)

Desi avea nevoie de un singur punct pentru a-si asigura matematic calificarea in 16-imile Europa League, formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf a trait un adevarat cosmar pe Arena Nationala, fiind dezintegrata de VfB Stuttgart, ocupanta locul 12 in Bundesliga, scor 1-5. Este cea mai drastica infrangere de pe teren propriu intr-o competitie continentala.

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 5: Tasci deschide scorul cu o lovitura de cap din centrul careului, dupa o centrare din corner, expediata de Kuzmanovic

0-2, min. 18: Marek Harnik dubleaza avantajul oaspetilor cu o lovitura de cap din apropiere, dupa o faza fixa gestionata gresit de apararea Stelei.

0-3, min. 23: Okazaki a construit faza pe partea stanga, a patruns in centru si i-a pasat lui Sakai, care a tras cu sete, din prima, catapultand mingea sub bara transversala a portii lui Ciprian Tatarusanu

0-4, min. 31: Okazaki marcheaza cu o lovitura de cap, dupa o centrare foarte buna trimisa de Sakai, de pe partea dreapta

0-5, min. 55: Okazaki realizeaza "dubla" cu un sut in forta din centrul careului.

1-5, min. 83: Mihai Costea inscrie pe contraatac cu un sut la coltul lung. Pasa i-a apartinut lui Alexandru Bourceanu.

Au evoluat echipele:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Szukala, Chiriches, Gardos (M. Costea '32) - Chipciu, Bourceanu, Pintilii (Prepelita '58), Latovlevici - Ad. Popa, Rusescu, Tanase (Adi Rocha '62). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai (Rudiger '70), Tasci, Rodriguez, Molinaro - Harnik (Traore '61), Kvist, Kuzmanovici, Okazaki - Gentner (Hajnal '46), Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

In celalalt meci al grupei, FC Copenhaga a invins pe Molde, in deplasare, scor 2-1.

Chiar daca se afla pe primul loc in grupa, Steaua poate pierde calificarea in primavara europeana, in cazul in care, in ultima etapa, pierde la cel putin doua goluri la Copenhaga, iar Stuttgart castiga contra lui Molde.

Clasament grupa E
1. Steaua Bucuresti 5 3 1 1 8 8 10 pct.
2. Stuttgart 5 2 2 1 9 5 8
3. FC Copenhaga 5 2 1 2 4 5 7
4. Molde 5 1 0 4 5 8 3

Ultimele meciuri(6 decembrie): FC Copenhaga - Steaua/ Stuttgart - Molde

Divort ca-n telenovele in familia lui Daniel Pancu. Sotia fotbalistului ar vrea sa salveze casnicia... 18 echipe si-au asigurat prezenta in faza urmatoare a Europa League. Rezultatele si clasamentele dupa disputarea etapei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x