Antena Căutare

Everton îşi face stadion de jumătate de miliard de lire sterline

Clubul Everton a prezentat planurile noului stadion pe care doreşte să-l construiască şi care ar urma să coste 500 de milioane de lire sterline (aproape 560 de milioane de euro).

Clubul Everton a prezentat planurile noului stadion pe care doreşte să-l construiască şi care ar urma să coste 500 de milioane de lire sterline (aproape 560 de milioane de euro).

Dacă Liverpool a decis să-şi modernizeze arena, celebra Anfield, concitadina Everton îşi construieşte un nou stadion, cu o capacitate ce va fi cuprinsă între 52.000 şi 62.000 de locuri, în funcţie de configuraţia aleasă.

Arena va fi amplasată pe malul râului Mersey, care face parte din patrimoniul UNESCO. Partea inferioară va fi construită din cărămidă, pentru a se integra cu arhitectura zonei docurilor, iar partea superioară va avea un aspect modern şi va fi realizată din oţel şi sticlă.

Înainte de începerea lucrărilor, care vor dura cel mult 36 de luni, potrivit estimărilor, conducătorii clubului din Premier League vor demara o consultare publică privid proiectul.

Stadionul Goodison Park, "casa" celor de la Everton din 1892, ar urma să fie demolat, iar pe locul arenei va fi ridicat un centru de afaceri, spaţii comerciale şi locuinţe.

Sursa : news.ro

Barcelona a oținut venituri record de aproape un miliard de euro în sezonul 2018-2019... Mihai Stoica: "Becali spune ce gândeşte, chiar dacă este contrar intereselor clubului pe care-l deţine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x