Antena Căutare

EXCLUSIV!!! Aici a renuntat David Luiz la podoaba capilara

Parul lui, mandria clubului. David Luiz, fundasul lui Chelsea, pare-se ca a renuntat la frizura care l-a consacrat. Pe internet, au fost puse cateva fotografii cu podoaba capilara purtata ani buni de David. Noi am aflat unde s-a tuns!

Carliontii lui David Luiz sunt bine stiuti de toata lumea. Echivalentul a doua, trei caciuli, parul fundasului devenise un adevarat simbol.

Dar linistea sampoanelor a fost perturbata de o veste ingrozitoare: David Luiz s-a tuns! Spiritul parului i s-a ridicat la cele sfinte, in timp ce buclele au ajuns sa sfarseasca intr-o cutie de carton. Doar o poza ce-a mai ramas sa dainuiasca in amintirile noastre.

Printr-un efort incomensurabil, am reusit sa aflam locul in care David Luiz a facut acest gest necugetat. Brazilianul n-a avut pretentii prea mari, asa ca a intrat intr-o frizerie populara, intitulata "La Sandu Valabilu". Imediat dupa prima poza cu noul look al lui Luiz vom putea spune cu ce echipa tinea nea Sandu.

Un fotbalist de la AFC Wimbledon a intrebat pe Twitter cand are meci... Galerie FOTO! "Sugarpova", varianta mai dulce a Mariei Sarapova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x