Antena Căutare

Extremistii arabi au luat-o razna: "Imbecililor, in 2022 Qatar nu va mai exista. Va face parte dintr-un mare stat islamic"

La putin timp dupa ce presedintele FIFA, Sepp Blatter, a anuntat ca turneul final al CM 2022 va fi gazduit de Qatar, au aparut si reactii negative, unele ingrijoratoare chiar, informeaza Mediafax.


"Imbecili ce sunteti, stiti ca Al-Qaida este pe punctul de a institui Sharia (n.r. - legea islamica) a lui Allah Atotputernicul? Si, cine stie, Allah poate va da Al-Qaida suficienta putere pentru a controla lucrurile intr-un an, doi, cinci cel mult. In 2022, nu va exista o tara numita Qatar, nici o provincie numita Kuwait si nici Arabia Saudita. In locul acestora, va exista un emirat numit Statul Islamic", a notat un utilizator al formului site-ului Shumukh-al-Islam, sub numele de Hafeed al-Hussein, a anuntat centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

"Cu permisiunea lui Allah, in 2022, Qatarul nu va mai exista. In locul sau va fi statul islamic Qatar, sub autoritatea Califatului islamic, fondat de seicul Osama ben Laden in 2017", a scris un alt utilizator, Jubeibib al-Irhabi.

Qatar va organiza editia din 2022 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA. Celelalte candidate pentru gazduirea turneului final al CM din 2022 au fost SUA, Australia, Japonia si Coreea de Sud.

"Cum a murit speranta, cum traieste Andreea" » O poveste emotionanta a unei gimnaste ajunsa in scaun cu rotile... HCM Constanta - SG Flensburg-Handewitt 29-32/ O noua infrangere pentru campioni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x