Antena Căutare

F1 / Alonso: Schumacher, principalul contracandidat la titlu in 2011

Pilotul Fernando Alonso de la Ferrari a marturisit ca Michael Schumacher ar putea fi cea mai mare amenintare a lui in sezoul 2011 al Formulei 1, in ciuda faptului ca germanul s-a chinuit pe circuit la revenirea sa, anul trecut, la Mercedes.

Campionul din 2005 si 2006 a surprins pe toata lumea cand l-a nominalizat doar pe Schumacher, in varsta de 42 de ani, ca fiind rivalul sau in 2011.

"Vor fi cinci campioni mondiali pe pista si cel mai periculos dintre ei, pentru mine, va fi intotdeauna Michael. Acum, in ianuarie, daca ar trebui sa numesc o persoana cu care ma voi bate la titlu, voi spune Michael. Este septuplu campion mondial. Nu are nimic de dovedid. A avut un sezon dificil, dar ramane un campion. Este un pilot de clasa si daca masina va fi buna va fi un candidat serios la titlu", a spus Alonso.

Schumacher, care a terminat pe locul noua primul sezon de la retragerea din 2006, va fi acompaniat pe grila de start de Alonso si actualul campion mondial, Sebastian Vettel, de la Red Bull, precum si de cei doi fosti campioni de la McLaren, Lewis Hamilton si Jenson Button.

Formula 1 va avea un record de 20 de curse in anul acesta, iar Alonso crede ca rezistenta fizica si mentala va fi decisiva, mai ales avand in vedere restrictiile la teste, pe care si le-ar fi dorit mai relaxate.

"Imi place ca vom avea 20 de curse, imi place sa concurez, dar imi place sa fac si teste. Agreez cele 20 de curse, dar as vrea si mai multe teste. Nu este usor fara ele si este nedrept pentru pilotii noi ca nu pot efectua mai multe teste conform noului regulament", a mai spus Alonso.

Sursa: Antena3

Dakar: Gyenes, cea mai buna clasare de etapa a unui roman!... Adrian Mutu ar putea primi o noua amenda din partea clubului Fiorentina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x