Antena Căutare

F1: Button a scapat teafar dintr-o tentativa de jaf armat

Campionul mondial en titre, Jenson Button, tatal sau, John Button, managerul Richard Goddard si fizioterapeutul Mike Collier au scapat nevatamati aseara, la Sao Paulo, dintr-o tentativa de jaf armat, informeaza AFP.

Cei patru se intorceau aseara la hotel, dupa calificarile pentru MP al Braziliei de la Interlagos, intr-un Mercedes blindat, condus de un sofer al politiei braziliene. Traficul era lent, artera din Sao Paulo pe care se deplasau fiind foarte circulata.

"Dintr-o data am vazut un barbat inarmat. Soferul nostru a tras de volan si a accelerat", a povestit Button. "Apoi, am vazut alti sase barbati cu arme automate. Soferul a fost fabulos. A fost, intr-adevar, infricosator", a adaugat campionul.

McLaren a confirmat incidentul, printr-un comunicat: "Sambata seara, pe drumul de intoarcere de la Interlagos spre Sao Paulo, agresori inarmati au incercat sa se apropie de masina in care se afla Jenson Button. Nici acesta, nici ceilalti pasageri ai vehiculului nu au fost raniti".

Foto: guardian.co.uk

Jenson Button a scapat nevatamat dintr-o tentativa de jaf inaintea MP al Braziliei... VIDEO! Victorie a Timisoarei cu Vaslui dupa un arbitraj catastrofal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x