Antena Căutare

F1/ Circuitul de la Monaco ar putea fi scos din calendarul competitional

In goana dupa bani si noi destinatii pentru Formula 1, Bernie Ecclestone ar putea scoate tocmai etapa regina din calendarul competitional, Marele Premiu al Principatului Monaco fiind in pericol, informeaza Sportbusiness. "Daca nu vor plati, vor iesi din circuitul F1. Putem merge mai departe si fara Monaco", a declarat Ecclestone, boss-ul Marelui Circ.


In plina ascensiune, Formula 1 ar putea renunta tocmai la etape de pe Batranul Continent. Motivul este unul cat se poate de simplu: platesc prea putin pentru un asemenea eveniment.

In medie, suma platita catre firma lui Ecclestone pentru a putea gazdui un Mare Premiu se ridica la 31.2 milioane de dolari. Europenii sunt insa cei care dau ceva mai putin, iar acest lucru ar putea sa-i coste pe viitor.

"Daca nu vor plati, vor iesi din circuitul F1. Putem merge mai departe si fara Monaco. Europenii sa inteleaga un lucru: trebuie sa plateasca mai mult pentru a-si pastra locurile. In caz contrar, putem merge in alte parti", a precizat Bernie Ecclestone.

In alta ordine de idei, omul de afaceri a mai declarat ca institutiile media care transmit evenimentul trebuie sa bage mana ceva mai adanc in buzunar in urmatoare perioada. In acest mod, Ecclestone vrea sa acopere scadarea de 30% inregistrata anul trecut.

sursa:Hotnews
Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg se joaca pe 27 iulie, de la ora 20.30, in Ghencea... Adina Meirosu a pierdut un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x