F1/ Circuitul de la Monaco ar putea fi scos din calendarul competitional

In goana dupa bani si noi destinatii pentru Formula 1, Bernie Ecclestone ar putea scoate tocmai etapa regina din calendarul competitional, Marele Premiu al Principatului Monaco fiind in pericol, informeaza Sportbusiness. "Daca nu vor plati, vor iesi din circuitul F1. Putem merge mai departe si fara Monaco", a declarat Ecclestone, boss-ul Marelui Circ.


In plina ascensiune, Formula 1 ar putea renunta tocmai la etape de pe Batranul Continent. Motivul este unul cat se poate de simplu: platesc prea putin pentru un asemenea eveniment.

In medie, suma platita catre firma lui Ecclestone pentru a putea gazdui un Mare Premiu se ridica la 31.2 milioane de dolari. Europenii sunt insa cei care dau ceva mai putin, iar acest lucru ar putea sa-i coste pe viitor.

"Daca nu vor plati, vor iesi din circuitul F1. Putem merge mai departe si fara Monaco. Europenii sa inteleaga un lucru: trebuie sa plateasca mai mult pentru a-si pastra locurile. In caz contrar, putem merge in alte parti", a precizat Bernie Ecclestone.

In alta ordine de idei, omul de afaceri a mai declarat ca institutiile media care transmit evenimentul trebuie sa bage mana ceva mai adanc in buzunar in urmatoare perioada. In acest mod, Ecclestone vrea sa acopere scadarea de 30% inregistrata anul trecut.

sursa:Hotnews
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri