Antena Căutare

F1: Kubica se simte bine si a fost transferat la sectia recuperare

Medicii de la spitalul italian Santa Corona au anuntat, vineri, intr-un comunicat, ca starea pilotului Robert Kubica (Lotus Renault) este "multumitoare", acesta fiind transferat la serviciul de recuperare, dupa doua zile de la cea de-a treia operatie la care a fost supus polonezul, informeaza AFP.

"Starea actuala de sanatate a lui Robert Kubica este multumitoare, pilotul fiind transferat de la reanimare la serviciul recuperare, unde sunt ingrijiti pacientii cu politraumatisme si unde va fi urmarit de intreaga echipa care a luat parte la interventiile chirurgicale, toate incheiate cu succes", se arata in comunicatul citat.

Robert Kubica a fost operat cu succes, miercuri, pentru a treia oara dupa accidentul suferit la un raliu in Italia, iar interventia chirurgicala care a durat opt ore a vizat partea posterioara a humerusului drept al pilotului.

Kubica a mai fost operat de doua ori dupa accident. La 5 februarie, el a fost supus unei interventii chirurgicale de sapte ore la mana, in care membrul, aproape amputat in accident, a fost revascularizat si fracturile au fost reduse. De asemenea, chirurgii au stopat o hemoragie interna si au stabilizat o fractura de femur drept. Vineri, pilotul a fost operat timp de noua ore la picior, umar si la partea anterioara a humerusului drept.

Robert Kubica a suferit mai multe fracturi la mana si piciorul drepte, la raliul Ronde di Andora, in apropiere de Genova. Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea in cursa, in localitatea San Lorenzo, cand masina a iesit de pe carosabil in plina viteza si s-a izbit de zidul unei mici biserici.
Marti, pilotul a fost audiat de politie in vederea reconstituirii accidentului.

Sursa: Jurnalul National

Obiectivul lui Mutu: 100 de goluri marcate in Serie A... Europa League/16-imi: Napoli-Villarreal 0-0, Besiktas-Dinamo Kiev 1-4! Vezi toate rezultatele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x