Căutare Live

F1: Williams a ramas fara sponsorul principal

Echipa britanica de Formula 1, Williams, a confirmat ca se afla in cautarea unui nou sponsor principal, dupa ce contractul incheiat cu gigantul american din telecomunicatii, AT&T, a expirat la 31 decembrie 2011 si nu a mai fost reinnoit.


La finalul lui 2010, Philips si Royal Bank of Scotland finalizasera, la randul lor, colaborarea cu Williams

Potrivit unor surse citate de 7sur7.be, se pare ca discutiile se poarta in acest moment cu o alta companie de telecomunicatii.

Pastor Maldonado este singurul pilot confirmat de echipa britanica pentru 2012. Alti trei piloti, brazilienii Rubens Barrichello, titular in 2011si Bruno Senna, precum si germanul Adrian Sutil, sunt nominalizati pentru locul secund.

sursa: Fin.ro

Iancu nu pleaca, dar vinde tot... Hugo Gatti, fost international argentinian: "Messi ar fi fost rezerva pe vremea lui Pele sau Maradona"...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri