Căutare Live

F1: Williams reface parteneriatul cu Renault din 2012

Echipa de Formula 1 Williams reface parteneriatul de succes cu Renault, care va deveni noul furnizor de propulsoare pentru sezoanele 2012 si 2013.

„Precedenta noastra relatie cu Renault a fost una dintre cele mai de succes din istoria echipei Williams, insa nu trebuie sa ne gandim prea mult la trecut. Trebuie sa privim spre viitor si sa continuam sa ne recladim reputatia, iar acest anunt este primul pas in aceasta directie"

„Este o mare mandrie sa readucem in atentie numele Williams-Renault. Impreuna, am produs masini recunoscute pentru inovatiile tehnice, iar perioada respectiva a ramas cea mai de succes pentru Renault in Formula 1. Este o oportunitate exceptionala pentru ambele parti"


Citeste si Antena3

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Copa America: Uruguay - Peru 1-1/ Mexicul pierde cu Chile...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri