Familia lui Michael Schumacher a luat marea decizie, la șase ani de la accident! „E o dovadă de curaj...”

 
+2 click pentru
galerie

Au trecut aproape șase ani de când celebrul campion de Formula 1 a suferit un cumplit accident la ski, în urma căruia a ajuns în comă. La scurt timp de la împlinirea vârstei de 50 de ani se pare că familia ar fi luat o decizie deloc ușoară! Ce se întâmplă cu Michael Schumacher?

O veste surprinzătoare circulă deja în tot mediul online după ce publicații germane au vorbit despre faptul că familia lui Michael Schumacher ar fi luat o decizie radicală.

Mai exact, soția marelui campion de Formula 1 a decis că este mai bine pentru acesta să fie mutat la Mallorca, acolo unde în urmă cu câteva luni familia și-a petrecut vacanța.

Atunci, presa a relatat faptul că Michael Schumacher a dat semne că s-ar fi simțit foarte bine, ba chiar îi curg lacrimi în fața priveliștii frumoase, deși este în stare vegetativă.

Acum se pare că familia lui Michael Schumacher a decis ca mutarea acestuia din Elveția la Mallorca să fie una de termen lung. Potrivit informațiilor celor de la InTouch, soția sportivului ar fi declarat despre această schimbare că „este un act de curaj”. Aceasta a motivat totuși că este optimistă și că această schimbare poate aduce chiar minuni.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie.

Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI