Antena Căutare

Fanii lui Arsenal catre Nasri: "Pleaca!"

Suporterii lui Arsenal s-au saturat de telenovela plecarii lui Nasri la City si i-au transmis mijlocasului francez sa-i plece cat mai repede la trupa lui Mancini.

Samir Nasri nu a jucat in prima etapa din Premiere League pentru Arsenal, impotriva celor de la Newcastle, dar asta nu inseamna ca a scapat de furia tunarilor.

Fanii trupei lui Wenger i-au scandat mijlocasului in repetate randuri sa plece la City, fiind furiosi pe francez ca nu a acceptat o prelungire a contractului, gandindu-se ca pe City of Manchester salariul sau actual va creste substantial. Tranzactia s-ar putea perfecta zilele urmatoare, Arsenal incasand 22 de milioane de lire sterline pe jucator.

Nasri a fost deranjat de acuzele suporterilor si a postat pe Twitter urmatorul mesaj: „Ce au facut fanii la meciul cu Newcastle e o lipsa de respect. Pana la urma sunt jucatorul lui Arsenal".

Replica nu a intarziat sa apara si a venit de la Tim Payton, unul din liderii suporterilor de pe Emirates: „Asa cum spune si Wenger, doar jucatorii care sunt cu gandul la echipa merita sa joace. Nasri nu e unul dintre ei, prin urmare trebuie sa plece. Pasiunea pentru Arsenal e peste orice fita a vreunui jucator".

foto: lacib.net

Ancelotti nu vine la PSG... Parcare supraetajata de 1.300 de locuri pentru National Arena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x