Antena Căutare

FC Barcelona a anunţat o reducere a salariilor angajaţilor

FC Barcelona a anunţat reducerea salariilor angajaţiilor, ca urmare a consecinţelor economice ale pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Gruparea catalană nu precizează dacă reducerea salariilor este valabilă şi pentru jucători.

Clubul a fost nevoit să ia o serie de măsuri pentru atenuarea efectelor pandemiei de coronavirus, în condiţiile în care întreaga activitatea sportivă şi non-sportivă a fost suspendată.

"Este vorba de reducerea zilei de lucru, impusă de circumstanţe şi de măsurile de protecţie, şi, în consecinţă, reducerea proporţională a retribuţiei prevăzute în contractele respective", a precizat clubul, într-un comunicat.

Diminuarea va fi făcută "respectând cu stricteţe legislaţia muncii, pe baza criteriilor de proporţionalitate şi mai ales de echitate".

Pe lângă aceste măsuri economice, FC Barcelona a anunţat punerea la dispoziţia direcţiei de sănătate din Catalonia a infrastructurii clubului.

Sursa : news.ro

Stadionul Maracana va deveni spital pentru bolnavii de Covid-19... Fotbalistul Abdelhak Nouri a părăsit spitalul şi este tratat acasă...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x