Antena Căutare

FC Bihor – Muresul Deva 1-1 \ Markus aduce un punct pentru oradeni

FC Bihor a terminat la egalitate pe teren propriu, 1-1, cu Muresul Deva intr-un meci restanta din etapa a VIII-a. Golurile au fost marcat de Petrescu in minutul 85, respectiv Markus un minut mai tirziu.

Primele 45 de minute au fost echilibrate, ambele echipe avand o suita de ocazii, insa Pogacsics si Lipitor au inchis cu brio portile celor doua echipe.

A doua repriza se joaca in aceleasi conditii, iar cind totul se indrepta spre o remiza alba, Petrescu reuseste sa scape pe contraatac si inscrie din interiorul careului cu un sut sub transversala. 1-0 pentru Muresul Deva, insa euforia oaspetilor nu a tinut decit un minut deoarece Markus a punctat imediat cu un sut de la 17 metri si a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Acelasi Markus reuseste sa execute o foarfeca superba pe final de meci, insa arbitrul partidei indica fault in atac deoarece in timpul executiei atacantul bihorean l-ar fi lovit cu piciorul in cap pe Serban.

Ierarhia din clasamentul Serie de Vest nu se schimba prea mult in urma acestui rezultat. FC Bihor a reusit sa urce un loc in clasament, ajungand pe locul 12, in timp ce Muresul Deva ramane pe locul sase.

Echipele de joc:

FC Bihor: Pogacsics - Diarra, Musca, S. Oltean, R. Lupu, Danci, Selagea (57 Coroian), Sfirlea (70 Birza), Birtalan (46 Malinic), Markus, F. Pop
Antrenor: Leonardo Gabbanini

Muresul Deva: Lipitor- Petresc, Pistol, Serban, Mihet (80 Bogman), Dan, Crisan, Petrescu (93 Ungur), Dragu, Melcea, Darvaru (90 Tecsi)

Sursa: ligab

Foto: ligab.ro

Gigi Corsicanu: „In 2002, Mihai Stoica era rapidist nu stelist”... Nationala de fotbal, pe locul 55 in ierarhia FIFA. "Tricolorii" mai slabi ca Burkina Faso si Panama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x