Antena Căutare

FC Botoșani - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Revelația sezonului trecut din Cupa României, AFC Hermannstadt, a debutat cu o victorie și în Liga 1, iar vineri, de la ora 21:00, se deplasează pe terenul celo de la FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Botoșani - Hermannstadt este live video online, de la ora 21:00.

FC Botoșani - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Meciul din debutul etapei a 2-a a Ligii 1 pune față în față două dintre multele performere ale debutul de sezon. Dacă AFC Hermannstadt a câștigat primul meci din istorie jucat pe prima scenă, scor 1-0 cu Sepsi Sf. Gheorghe, FC Botoșani a debutat în Ediția 101 a Ligii 1 cu o remiză pe terenul campioanei României, CFR Cluj, și a ajuns la 5 meciuri fără eșec cu puternica echipă din Gruia.

FC Botoșani - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Pentru sibienii lui Alexandru Pelici, urmează un nou meci în deplasare. Și cel de ”acasă” s-a jucat tot pe un teren străin, la Târgu Mureș. La Botoșani, lucrurile se complică pentru ardeleni. Echipa lui Costel Enache pare din nou într-o formă excelentă, la fel ca în bună parte din sezonul trecut.

FC Botoșani - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Este primul duel din istorie între cele două formații. Hermannstadt a pierdut un singur meci oficial în ultimele 46 jucate. Numai ”U” Craiova a învins formația lui Pelici în toată această perioadă. Dincolo, FC Botoșani nu stă chiar așa de bine, însă meciurile jucate de moldoveni au avut loc în Liga 1, un nivel mult mai ridicat față de zona de joc a ardelenilor.

FC Botoșani - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Mult mai experimentată, echipa lui Enache pornește favorită în acest meci, cu cote cuprinse între 1,85 - 1,90. Victoria sibienilor a văzută ca o mare surpriză și primește cota 4,50-4,70. O remiză în acest meci are cota 3,40. Mergem pe mâna gazdelor în acest meci și recomandăm pontul: ”1 solist”.

CFR Cluj - Malmo FF, turul 2 preliminar din Liga Campionilor! Clujenii încep drumul către grupe... Super-transferuri la cea mai frumoasă echipă din Liga 1! Vine un fotbalist de la Gică Hagi și unul din America de Sud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x