Antena Căutare

FC Dinamo îl contrazice pe Nistor: S-a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova la solicitarea fostului căpitan al echipei din Ştefan cel Mare

FC Dinamo a anunţat, luni, că a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, la solicitarea fostului căpitan al echipei din Ştefan cel Mare, pentru transferul definitiv al jucătorului Dan Nistor la clubul din Bănie. La prezentarea oficială la Craiova, Nistor a negat informaţiile potrivit cărora s-ar fi înţeles de mai mult timp cu Universitatea. El a lăsat să se înţeleagă că a fost împins de fostul lui club, Dinamo, să se transfere la gruparea olteană.

"Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, la solicitarea fostului căpitan al echipei din Ştefan cel Mare, pentru transferul definitiv al jucătorului Dan Nistor la clubul din Bănie. Născut pe 6 mai 1988, la Rucăr, Dan Nistor şi-a început cariera la Internaţional Curtea de Argeş, a evoluat în România pentru Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, iar în Franţa a jucat la Evian. Clubul din Ştefan cel Mare îi transmite lui Dan Nistor, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!", se arată în comunicatul FC Dinamo.

Fostul dinamovist Dan Nistor a negat informaţiile potrivit cărora s-ar fi înţeles de mai mult timp cu Universitatea Craiova. El a lăsat să se înţeleagă că a fost împins de fostul lui club, Dinamo, să se transfere la gruparea olteană.

"Mă bucur foarte mult că cei de la Craiova s-au gândit la mine, pe această cale vreau să-i mulţumesc foarte mult domnului Rotaru. Sper să fac o treabă extraordinară aici şi cu siguranţă fanii olteni mă vor iubi. Le promit asta solemn! Eu cred că este o lovitură foarte bună pentru Universitatea Craiova. La Dinamo au fost foarte multe probleme în ultimul timp. Toate s-au spart în capul meu. Faţa mea pe autocar s-a dat jos înainte de meciul cu Botoşani. Este eronat că m-am înţeles cu Craiova înainte. Cei de la Dinamo şi cei de la Craiova s-au înţeles înainte de a şti eu ceva. Este ultimul cuvânt pe care îl mai pronunţ despre Dinamo. Îi iubesc pe suporterii dinamovişti şi îi voi iubi toată viaţa, dar acum sunt la Craiova şi îmi voi da viaţa pentru Craiova. Vreau să câştig titlul cupa şi să particip într-o cupă europeană. Am fost convins să vin aici cu un stadion nou şi cu nişte suporteri minunaţi şi sper să facem lucruri minunate aici. Dinamo va fi în sufletul meu toată viaţa", a declarat Nistor, în conferinţa de presă în care a fost prezentat.

Preşedintele clubului, Sorin Cârţu, a anunţat că, după demisia antrenorului Victor Piţurcă, echipa va pleca în cantonament cu tehnicianul Corneliu Papură.

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, 31 de ani, a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe doi ani şi jumătate. El va purta tricoul cu numărul 16 la noua sa echipă.

Nistor era la Dinamo din august 2016, cu o scurtă perioadă petrecută la CFR Cluj, în partea a doua a anului 2017. Mijlocaşul de 31 de ani a mai evoluat la Internaţional Curtea de Argeş, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu şi Evian, ultima din Franţa.

Sursa : news.ro

Gsp.ro scrie că DIICOT a deschis un dosar penal in rem ce vizează FRF pentru constituire a unui grup infracţional organi... Fiorentina, remiză cu Bologna, scor 1-1, în Serie A. Bologna a egalat în minutul 90+5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x