Antena Căutare

FC Porto - Dinamo, amical de lux pentru "caini"

Site-ul potugoal.net anunta ca FC Porto va disputa un meci amical cu Dinamo Bucuresti, in data de 23 iulie. Initial, pentru acea data, lusitanii avea planificat un meci de pregatire in fata francezilor de la Lille, dar acestia au anuntat ca nu vor putea disputa partida.

In aceste conditii, oficialii campioanei din Portugalia au fost nevoiti sa gaseasca un alt oponent, Tinand cont ca acela va fi ultimul meci al lusitanilor inaintea turneului Peace Cup, din Spania.

FC Porto a castigat in acest sezon cel de-al patrulea titlu consecutiv de campioana a Portugaliei. La Porto evolueaza si un roman, Cristi Sapunaru, dar si Pereira, jucator achizitionat de "dragoni" in aceasta vara, de la CFR Cluj.

gsp.ro
Alibec, aproape Steaua... Tiago, cumparat prin telefon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x