Antena Căutare

FC Porto va da in judecata cotidianul Marca pentru defaimare!

FC Porto a anuntat ca va actiona in instanta cotidianul spaniol Marca dupa ce acesta a scris ca oficiali ai clubului portughez, in frunte cu presedintele Jorge Nuno Pinto da Costa, ar fi luat cina cu arbitrul olandez Bjorn Kuipers dupa meciul cu Villarreal din prima mansa a semifinalelor Europa League (scor 5-1).





"FC Porto dezminte informatia potrivit careia presedintele Jorge Nuno Pinto da Costa sau administratorul Reinaldo Teles ar fi fost prezenti la masa alaturi de arbitrul Bjorn Kuipers, dupa jocul cu Villarreal, din prima mansa a semifinalelor Ligii Europa. FC Porto nu va continua sa alimenteze polemicile si isi rezerva dreptul de a lua masurile necesare pentru a-si apara renumele"

Este o informatie falsa si lipsita de sens. Asa cum se procedeaza de obicei, in competitiile internationale, am luat masa dupa meci, insa nu alaturi de oficiali de la FC Porto"



Jurnalul


Radoi si Al Hilal, in optimile Ligii Campionilor Asiei... VIDEO! Dinamo - CFR Cluj 1-2/ Ardelenii au dat lovitura in Stefan cel Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x