Antena Căutare

FC Universitatea Cluj şi CS Universitatea Cluj se reunesc, după 28 de ani, printr-un protocol de colaborare

Cluburile clujene FC Universitatea şi CS Universitatea au semnat, marţi, un parteneriat, care le readuce împreună după 28 de ani. În 1992, ele se separau în urma unei Hotărâri de Guvern. Protocolul a fost semnat de preşedintele CSU, Ovidiu Vasu, şi directorul executiv al FC Universitatea, Daniel Stanciu.

Cei doi semnatari au declarat la ceremonia organizată cu această ocazie că principalul obiectiv este atragerea atenţiei asupra subfinanţării sportului din România.

“Chiar şi fără acest acord, sportivii noştri au mers la fotbal şi fotbaliştii au venit la meciurile noastre. Sper ca împreună să fim mai puternici şi mai iubiţi de toată lumea. Avem un protocol de colaborare, sunt încântat că domnul Stanciu a avut această iniţiativă”, a explicat Ovidiu Vasu.

La rândul său, Daniel Stanciu a precizat: “Universitatea e un club care a făcut performanţă şi care a devenit prin numele pe care îl poartă şi prin performanţe un club fanion în România. Sportul are nevoie nu numai de sprijin financiar, dar şi de ajutor în ceea ce priveşte bazele sportive. Încercăm şi să facem un schimb de experienţă, în ceea ce priveşte logistica CSU, care ne poate ajuta pe noi la fotbal să facem performanţă.

Oficialii au mai făcut referiri şi la problemele din sportul românesc, dar şi la greutăţile pe care le întâmpină ambele entităţi sportive în atragerea de sponsori.

Sursa : news.ro

Meciul Medi Bayreuth – U BT Cluj, din sferturile FIBA Europe Cup la baschet, se va juca fără spectatori în Germania... Wolverhampton cere amânarea meciului cu Olympiacos Pireu, după ce patronul clubului grec a fost diagnosticat cu coronavi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x