Antena Căutare

FC Vaslui, pregatita de Lopez Caro, fost antrenor la Real Madrid

Plecarea lui Marius Lacatus de la FC Vaslui da tonul schimbarilor spectaculoase la echipa lui Adrian Porumboiu. Patronul moldovenilor a confirmat vineri ca noul antrenor al echipei este spaniolul Juan Ramon Lopez Caro si ca acesta va fi secondat de Laurentiu Rosu.



"Lucrurile sunt clare: Caro va fi ajutat de Laurentiu Rosu si de un preparator fizic. A fost antrenorul echipei nationalei de tineret a Spaniei, ieri si-a reziliat contractul. Am discutat destul de mult despre ce este vorba, a vazut echipa. Lotul actual va fi completat, pentru ca nu este destul de bun pentru titlu. Antrenorul va decide cine va veni. Luni va fi prezentarea oficiala", a spus Porumboiu la GSP TV.

FC Vaslui a incheiat sezonul trecut din Liga I pe pozitia a treia, dupa CFR Cluj si Unirea Urziceni, si va evolua in editia viitoare a Europa League.

foto: gsp.ro

Steaua Bucuresti l-a transferat pe fundasul bulgar Yordan Todorov... Ionut Rada, noul jucator al lui CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x