Antena Căutare

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Două dintre echipele modeste ale sezonului trecut de Liga 1, FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș, se duelează luni, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - Gaz Metan este live video online, luni, de la ora 18:00.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Voluntariul lui Oprița și Mediașul lui Teja au fost implicate în cele mai spectaculoase meciuri din debutul sezonului. Din păcate, au fost singurele dueluri de acest gen. Ilfovenii au pierdut în Ștefan cel Mare, scor 1-2 cu Dinamo, iar ardelenii au învins Concordia Chiajna, scor 2-1, într-un meci cu peripeții, furtuni și căderi de nocturnă pe malul Târnavei Mari.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Atât FC Voluntari, cât și Gaz Metan, vin în noul sezon cu noi bănci tehnice și cu noi jucători în formulele de start. Dintre multele mutări pe piața transferuri de la cele două echipe, doi jucători s-au remarcat încă din etapa trecută. Ricardinho a deschis scorul pentru Voluntari cu Dinamo, iar Fortez a adus victoria Gazului în meciul cu Concordia.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Duelurile dintre cele două echipe au fost mai mereu interesante. De remarcat faptul că niciodată nu am asistat la 0-0 între Voluntari și Mediaș. În ultimul sezon, am avut 4 meciuri cu 9 goluri între cele două. Dacă Voluntariul a luat 4 punct din 6 în sezonul regulat, Gazul s-a revanșat în play-out, acolo unde a luat 6 din 6 cu echipa lui Niculescu în tur și cu cea a lui Mutu în retur.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. În ciuda eșecului din prima etapă, Voluntari e favorită în meciul de luni, cu o cotă de 2,40. De partea cealaltă, Gazul, care vine la Voluntari fără Mihai Teja, suspendat două etape PENTRU CĂ S-A BUCURAT LA GOLUL VICTORIE ECHIPEI SALE, are cotă 3,30.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Până luni, s-au jucat 8 meciuri între Voluntari și Gaz Metan în Liga 1. Ardelenii conduc cu 4-2 la victorii, 2 meciuri terminându-se nedecise. Singurul succes al Gazului la Voluntari a venit în ultimul meci jucat pe terenul ilfovenilor, pe 31 martie 2018. A fost un meci nebun, cu trei eliminări și goluri spectacol marca Ely și Rondon.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. La meciul de luni mizăm pe puține goluri și o cotă de 1,57 pentru ”sub 2,5 goluri”.

Biletul Zilei 27.07.2018! Căutăm a 4-a zi cu bilet câștigător pe meciurile spectacol... Se întâmplă în România! După Edi Iordănescu, un alt antrenor cu nume a plecat de la echipa sa fără să debuteze măcar în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x