Antena Căutare

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari va găzdui, sâmbătă, un meci extrem de important în lupta pentru evitarea ”matineului”. Echipa lui Adi Mutu, FC Voluntari, primește vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari va găzdui, sâmbătă, un meci extrem de important în lupta pentru evitarea ”matineului”. Echipa lui Adi Mutu, FC Voluntari, primește vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - Sepsi este live video online, sâmbătă, de la ora 13:00.

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Cele două echipe vin după rezultate diametral opuse. Dacă Voluntariul lui Adi Mutu s-a impus în deplasare, scor 3-2 la Poli Timișoara și a urcat pe locul 3 în play-out, Sepsi a ”comis-o”. Eugen Neagoe a pierdut primul meci în această parte a doua a sezonului și echipa sa a ajuns pe locul 4, la doar două puncte de prima sub linie, Gaz Metan Mediaș.

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Cele două echipe se vor înfrunta abia pentru a 3-a oară în istorie. Până în prezent, Voluntari domină meciurile cu Sepsi: 2 victorii și o remiză. De remarcat ultimul meci dintre cele două, disputat în 19 martie la Sfântu Gheorghe. A fost un meci spectaculos, cu evoluții rapide ale scorului de la 0-1 la 2-1 și în finala la 2-2. Golul egelizator al trupei lui Claudiu Niculescu (de atunci) a fost marcat de Adrian Bălan în minutul 90+2.

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. FC Voluntari se descurcă extrem de prost pe teren propriu. Ilfovenii ayu pierdut 3 din 4 meciuri: cu Juventus, Dinamo și Gaz Metan Mediaș. Dincolo, Sepsi este neînvinsă pe teren străin: 3 remize și o victorie. Echipa care va câștiga acest meci va lua o opțiune importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pe de altă parte, învinsa va mai avea de suferit.

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Pentru acest meci, FC Voluntari pleacă din postura de favorită, cu o cotă de 2,30 (în scădere). Sepsi este văzut cu o cotă de 3,40, în timp ce remiza pare probabilă și ea: cotă 2,75.

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Statistic vorbind, ar trebui să avem un meci deschis la Voluntari. Ultimele meciuri directe: 3-0, 3-0 și 2-2 ne spun asta. Nu riscăm un ”peste 2,5 goluri” la cotă 2,30, dar un ”peste 1,5 goluri” la cotă 1,45 ar merge încercat.

Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Cristian Țopescu. Anunțul medicilor venit astăzi... BREAKING NEWS! Fotbalistul cu cele mai multe trofee câștigate în istorie, OUT de la Cupa Mondială din Rusia ? Anunțul-șo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x