Antena Căutare

FC Botoșani - Sepsi. Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - Sepsi. Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Etapa a 6-a din play-out se încheie cu un meci între o echipă rănită după Cupa României și una aflată în căutare de puncte pentru salvare. FC Botoșani, demolată la Craiova, primește vizita celor de la Sepsi, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FC Botoșani - Sepsi este live video online de la ora 18:00.

FC Botoșani - Sepsi. Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Duelul din Moldova pune față în față o echipă FC Botoșani scăpată de griji, și una Sepsi care oricând poate aluneca în zona roșie a clasamentului. În campionat, cele două echipe vin după câte două victorii fiecare. Pentru gazde, joi, la Craiova, a fost un episod care i-ar putea demoraliza înaintea acestei etape. Elevii lui Costel Enache au pierdut cu 1-5 și și-au cam luat adio de la visul câștigării Cupei României.

FC Botoșani - Sepsi. Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. În duelurile directe dintre Botoșani și Sepsi, doar două jucate până acum, s-au impus moldovenii. Ambele meciuri s-au jucat în 2017 și au fost câștigate lejer de Golofca & co. A fost 5-1 la Botoșani și 2-0 pe terenul celor de la Sepsi. Pentru oaspeții de luni, era o perioadă de acomodare cu Liga 1, una în care victoriile aproape că lipseau din meniul săptămânal al echipei.

FC Botoșani - Sepsi. Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. La casele de pariur, Botoșani pleacă favorită în acest meci, cu o cotă de 1,90-1,95. Demoralizarea echipei lui Enache după eșecul cu Craiova ar putea duce la o echilibrare a cotelor. Sepsi are în acest moment un 4,20 în scădere.

FC Botoșani - Sepsi. Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Pentru acest meci putem încerca un pont specific Ligii 1. Cotă 1,60 primește pariul de ”sub 2,5 goluri”.

Pe ce stadion se va juca finala Cupei României! Anunțul FRF după ”U” Craiova - FC Botoșani: ”Se va juca pe un stadion cu... Biletul Zilei 20.04.2018. Spectacolul fotbalistic din această seară ne aduce o cotă excelentă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x