Căutare Live

FCSB a confirmat două transferuri! Golofca şi Planici urmează să se prezinte sub comanda lui Dică

Gigi Becali a declarat, duminică seară, în pauza meciului cu Chiajna, că FCSB a obţinut serviciile lui Cătălin Golofca de la FC Botoşani şi că luni va semna cu gruparea bucureşteană şi fundaşul central Bogdan Planici, de la Vojvodina.

"M-am înţeles cu fundaşul central Planici, mâine va semna. Pentru 300.000 de euro. Aşa au cerut. Pentru Golofca 400.000. L-am întrebat pe Iftime cât costă Golofca. Un million? Da. Eu i-am spus că vreau să cumpăr doar 40 la sută. Prima dată am zis doar 30 la sută", a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că la FCSB vor mai veni jucători. "O să luăm, pentru că noi nu ne permitem să pierdem campionatul. Nu avem nume, dar 6-7 jucători iau", a afirmat Becali.

Bogdan Planici, în vârstă de 25 de ani, era legitimat la Vojvodina de anul trecut.

Mircea Lucescu i-a uimit pe toţi la conferinţa de prezentare: "Dacă nu sunt dorit cu adevărat, atunci pot să plec c... BOMBĂ ÎN TENIS! După Şarapova, o altă sportivă celebră a fost depistată POZITIV...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri