Antena Căutare

FCSB continuă transferurile de la Viitorul! Gigi Becali anunță un nume surpriză pe care îl aduce de la trupa lui Hagi

În ciuda faptului că dispune momentan de un lot numeros, din care poate alcătui cu ușurință două formule de start, Gigi Becali se gândește la un nou transfer. Nicio surpriză, jucătorul pe care a pus ochii patronul FCSB este tot o ”perlă” de la Academia lui Gică Hagi.

Chiar dacă FCSB a câștigat în Europa League și a ajuns la 6 puncte din 6 posibile, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de prestația jucătorilor săi și și-a stabilit acum o nouă țintă, tot de la Viitorul.

Jucătorul vizat este Alexandru Cicâldău, un mijlocaş central de 20 de ani care este evaluat pe transfermarkt.com la 250.000 de euro: ”Acum vreau să-l văd pe Cicâldău. Îi atrag atenţia lui Cicăldău: ”Băi, Cicâldău, ia vezi ce joci dacă vrei la Steluţa”, a declarat Gigi Becali

De asemenea, Becali a spus că nu a renunțat încă la revelația de la FC Botoșani, Olimpiu Moruțan (18 ani)

”Nici la Moruţan nu am renunţat, dar îl mai lăsăm acolo să crească, vreau să dau mai mulţi bani numai să crească”, a mai spus Becali după meciul cu Lugano.

400,000 de Euro este cota de piață a lui Moruțan

Veste teribilă pentru Manchester City! Sergio Aguero, omul numărul 1 din ofensivă, a fost implicat într-un grav accident... Telenovela ”Radu Ștefan înapoi la națională” s-a încheiat înainte de a începe. Fundașul lui Lazio i-a dat răspunsul fina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x