Antena Căutare

FCSB, debut cu stângul în 2018! Noul star al lui Gigi Becali s-a accidentat grav, iar Denis Alibec a comis-o din nou

Viceliderul Ligii 1 și unica echipă din România calificată în primăvara europeană, FCSB, a jucat azi primul meci din 2018. În cantonamentul de pregătire din Antalya, echipa lui Nicolae Dică a întâlnit gruparea din Ucraina Olimpik Doneţk, ocupanta locului 6 în campionat.

Într-un meci în care a jucat cu majoritatea vedetelor din lot, FCSB a pierdut cu 1-2. Roș-albaștrii au condus la pauză, 1-0, prin golul lui Dennis Man, dar Olimpik a întors rezultatul în repriza a doua, câștigând cu un gol marcat în minutul 68.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul gol al FCSB-ului în 2018, marcat de Dennis Man, a pornit de la o recuperare a lui Lucian Filip, căpitanul de azi al românilor. Acesta a recuperat la mijlocul terenului, i-a pasat lui Gnohere, acesta a prelungit cu călcâiul pentru Alibec, iar ultimul i-a pasat fostului jucător de la UTA, venit în viteză pe partea dreaptă. Man a finalizat cu un şut pe lângă portarul advers.

UPDATE: Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a spus după meci că Florinel Coman a suferit o entorsă.
”Da, se pare că Florinel Coman a făcut o entorsă. Avem un ghinion imens. Nu trece niciun meci fără să avem un jucător accidentat”. a spus tehnicianul FCSB la conferința de presă de după meci.

Pe lângă eșecul de pe tabelă, FCSB a primit o lovitură dură în minutul 60. Folosit din primul minut de Nicolae, Florinel ”Mbappe” Coman a rămas pe teren mai puţin de o oră. În startul reprizei a doua, la scurt timp după primul gol al ucrainenilor, s-a accidentat la gleznă, în urma unui duel tare la mijlocul terenului.

Favoritul lui Gigi Becali nu a putut ieşi de pe gazon pe propriile picioare şi a fost scos pe braţe de pe teren. În locul său a intrat portughezul Artur Jorge, cel despre care patronul Gigi Becali a spus că va reveni la Braga.

Nici omul-problemă Denis Alibec nu a stat deoparte de probleme în acest meci. Vârful FCSB a fost eliminat direct după ce a sărit la gâtul unui adversar în urma unui fault la mijlocul terenului, anunță gsp.ro.

Cum a arătat FCSB la primul meci din 2018:
FCSB XI: Niță - Enache, Larie, Momcilovici, Morais - Nedelcu, Filip - Man, Alibec, Coman - Gnohere. Rezerve: Vlad, Stăncioiu, R. Benzar, Planici, Artur Jorge, I. Stoica, Ov. Popescu, E. Pacionel.

Pe 21 ianuarie, steliștii vor pleca în al doilea cantonament, în Spania. Aici vor juca meciuri cu Admira Wacker (25 ianuarie), Jiangsu Suning (28 ianuarie) și NK Osijek (30 ianuarie). De acolo vor pleca direct la Mediaș, unde o vor întâlni pe Gaz Metan, pe 3 februarie, în runda a 23-a din Liga 1, sezon regular.

BREAKING NEWS! Gigi Becali a anunțat transferul iernii la FCSB: ”Valerică Găman a semnat pe 2 ani”... Ghinion pentru români! A fost anunțată ora de start a meciurilor Halep - Davis și Ana Bogdan - Keys, din turul III de la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x