Antena Căutare

FCSB - Hapoel Beer Sheva 1-1! Dezavantajați, dar calificați. Elevii lui Dică se califică în primăvara Europa League după o pauză de 5 ani!

Pentru al doilea an consecutiv, România va avea o echipă în primăvara cupelor europene. După ce Astra lui Șumudică s-a calificat în sezonul trecut în 16-miile Europa League, în acest sezon a venit rândul FCSB-ului lui Dică să-i urmeze pașii.

Dacă Astra a avut emoții până în ultima rundă a grupelor, vicecampioana României s-a calificat încă din etapa a 4-a a Grupei G. FCSB a remizat joi seara, pe Arena Națională, scor 1-1, contra campioanei Israeului și, cu două runde înainte de finalul fazei grupelor, roș-albaștrii nu mai pot pierde primele două poziții.

Meciul de azi a fost caracterizat de câteva erori uriașe. Prima s-a produs în minutul 31, atunci când trei fundași de la Beer Sheva și portarul l-au ”invitat” pe Coman să deschidă scorul. Doar 6 minute a condus FCSB în meciul de joi. În minutul 37, Sahar profită de somnolența fundașilor roș-albaștri și stabiliește scorul final.

Apoi, în actul secund, arbitrul Halis Özkahya a închis ochii la un henț clar al unui jucător al israelienilor. În loc să dicteze penalty + eliminare, centralul turc a închis ochii.

IATĂ AICI HENȚUL EVIDENT al jucătorului de la Beer Sheva.

Ultima oară când FCSB (fosta Steaua) își trecea în cont o prezență în 16-miile Europa League a fost sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, în stagiunea 2012-2013.

Azi, de la aceeași Viktoria Plzen - AC Lugano 4-1

CLASAMENTUL GRUPEI G după 4 etape:

1. FCSB 10 puncte
2. Plzen 6 puncte
3. Beer Sheva 3 puncte
4. Lugano 3 puncte

OFICIAL: Mihai Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut pentru meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva. Fanii s-au înghesuit la ... Gigi Becali critică dur un titular ”de zeci de milioane” din meciul cu Hapoel Beer Sheva: ”Nu a contat. A dat mingile nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x