Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

FCSB îi mai dă o lovitură rivalei Dinamo! Gigi Becali anunță transferul atacantului Adam Nemec: ”Cred că va accepta!”. Toate detaliile mutării

Rivalitatea ”de moarte” din FCSB și Dinamo ține până la bani. După ce în urmă cu un an l-au dat roș-albaștrilor pe Harlem Gnohere, pe atunci atacantul numărul 1 al echipei, ”câinii” se pregătesc de o nouă vânzare în direcția FCSB. Și de această dată, din ”Groapă” pleacă tot cel mai bun om de gol.

Deși perioada de transferuri din iarnă este încă departe, patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut publice detaliile ultimei oferte pe care i-a făcut-o lui Adam Nemec, atacantul lui Dinamo. Șeful FCSB recunoaște, indirect, că are acceptul Dinamo pentru a negocia cu atacantul slovac.

”I-am făcut o ofertă mai mare în ceea ce privește o primă de Liga Campionilor și prima de Europa League. O ofertă de 30.000 de euro la semnătură. Eu cred că va accepta. Nu fac nimic de capul meu, dar nu vă pot spune mai multe. Spun cât pot să spun”, a spus Becali la TV Digi Sport.

Șansele ca Nemec să ajungă la FCSB sunt mari. În iarnă, vârful slovac poate semna cu orice echipă, iar din vara lui 2018, Dinamo îl poate pierde gratis.

1 milion de Euro este cota de transfer a lui Adam Nemec, conform site-ului transfermarkt.com

Recomandari