FCSB îl vrea pe Filipe Teixeira scouter, Petrolul îl doreşte jucător

FCSB încearcă să îl convingă pe Filipe Teixeira să devină căutător de jucători în Portugalia, în timp ce FC Petrolul i-a oferit un contract de jucător.

FCSB încearcă să îl convingă pe Filipe Teixeira să devină căutător de jucători în Portugalia, în timp ce FC Petrolul i-a oferit un contract de jucător.

"Din vorbă în vorbă am vrut să-i văd care îi sunt planurile de viitor. M-am gândit, ţinând cont de ce piaţă reprezintă Portugalia în fotbalul european, că ar fi nimerit să creăm o punte de legătură. Eu cred că mai nimerit pentru acest lucru nu poate fi decât Teixeira, care a jucat la nivelul cel mai înalt, este ataşat şi de clubul nostru şi e un bun cunoscător. Ar fi un câştig dacă se va materializa treaba asta. M-aş bucura să ne extindem şi pe alte zone de inters ale Europei, pentru că e bine să fim eficienţi în campaniile de transferuri", a declarat, la Digi Sport, directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, care s-a întâlnit în Portugalia cu Teixeira.

Aflat în studio, preşedintele FC Petrolul, Marius Stan, i-a spus lui Răducan să-i transmită lui Teixeira că aşteaptă încă un răspuns de la fostul jucător al FCSB la oferta de a evolua pentru echipa ploieşteană

"Dacă tot ai vorbit cu Teixeira şi te mai întâlneşti cu el, spune-i că noi avem biletul de avion pregătit şi că ne tot amână. Vreau încă să-i ofer un contract de jucător. Să-l întrebi de ce ne tot amână. Mai e valabil încă 48 de ore biletul, după aceea se anulează", a afirmat Stan.

"Am să-i spun. E un pic nehotărât, din ce am văzut duce o viaţă liniştită, parcă s-ar retrage, nu mai vede motivaţia să continue, dar nu se ştie niciodată", a răspuns Răducan.

"Depinde de el, să se hotărască dacă mai vrea sau nu să continue activitatea. Am vorbit ultima dată zilele trecute cu el şi nu a zis nu", a adăugat Stan.

Teixeira, 38 de ani, a jucat până în această vară la FCSB. El a mai evoluat la Petrolul între 2013 şi 2015, iar în România a mai jucat la FC Braşov, Rapid şi Astra Giurgiu.

Înainte de a veni în România, Teixeira a trecut pe la PSG, Uniao Leiria, Academica Coimbra, West Bromwich Albion, Barnsley şi Metalurg Doneţk.

Sursa : news.ro

Ultimele știri