Antena Căutare

FCSB începe să spere la un rezultat istoric în Europa League! Lazio a intrat într-o criză uriașă înainte de venirea la București!

Cu ceva mai mult de o săptămână până la primul lor duel din ”șaisprezecimile” de finală ale Europa League, FCSB și Lazio Roma au evoluții ezitante în întrecerile interne. Dacă românii jooacă slab și câștigă, lazialii lui Simone Inzaghi au intrat într-o criză nemaiîtâlnită în acest sezon.

Ieri seară, pe ”Olimpico” din Roma, Lazio a primit vizita codașei Genoa și spera la trei puncte cu care să își consolideze locul 3 în Serie A. Immobile, Radu Ștefan & co. nu au reușit însă un meci mare, ba dimpotrivă, s-au recunoscut învinși în final de echipa veteranului Goran Pandev. Deși ocupa locul 17 înainte de acest meci, primul deasupra liniei, Genoa s-a ținut tare cu Lazio și s-a impus cu scorul de 2-1.

După o primă repriză în care cei de la Genoa s-au apărat foarte bine, jocul s-a înviorat după pauză. Fostul lazial Goran Pandev a marcat lejer, în minutul 55, după un contraatac letal. Patru minute a durat avantajul lui Genoa - Parolo a restabilit egalitatea. Tot Genoa a contat în final pe tabelă. După ce a avut un gol anulat marcat Laxalt, în minutul 80, în urma analizei video, același Laxalt s-a revanşat în prelungiri când a marcat golul victoriei cu 2-1.

Lazio a ajuns la al doilea eșec consecutiv în Serie A, iar sâmbătă, 10 februarie, cu 5 zile înainte de a ajunge la București pentru meciul cu FCSB, Radu Ștefan & co. au deplasare pe terenul liderului Napoli.

În ciuda eșecului, Lazio rămâne pe locul 3 în Serie A, cu 46 de puncte, la 13 în spatele celor de la Juventus și la un punct peste Inter.

Manșa tur dintre FCSB și Lazio este programată pe 15 februarie, la București, pe Arena Națională în timp ce returul se va disputa pe Olimpico, la Roma, o săptămână mai târziu. Oficialii vicecampioanei României încă nu au trimis la UEFA lotul cu care vor aborda partida.

Pentru meciul cu FCSB de la București, Lazio va conta pe următorul lot de jucători:
Portari: Thomas Strakosha, Guido Guerrieri
Fundaşi: Dusan Basta, Quissanga Bastos, Martin Caceres, Stefan de Vrij, Jordan Lukaku, Adam Marusic, Gabarron Gil Patric, Ştefan Radu, Luiz Felipe Ramos, Fortuna Dos Santos Wallace
Mijlocaşi: Luca Crecco, Davide Di Gennaro, Lucas Leiva, Senad Lulic, Luis Alberto, Sergej Milinkovic-Savic, Alessandro Murgia, Marco Parolo
Atacanţi: Felipe Caicedo, Felipe Anderson, Ciro Immobile, Luis Nani

ULTIMA ORĂ! Decizie în cazul decesului lui Patrick Ekeng: Medicul de pe ambulanță a fost trimis în judecată pentru ucide... Radu Ștefan scrie istorie în Serie A! Fundașul lui Lazio A ajuns la 300 de meciuri în puternicul campionat italian. Se u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x