Antena Căutare

FCSB renaște în vulcanul de pe ”Ion Oblemenco” împotriva ”U” Craiova și titlul se joacă! Roș-albaștrii își pun toate speranțele în Gică Hagi

FCSB nu renunță la lupta pentru titlul de campioană a Ligii 1. După eșecul rușinos cu Poli Iași, roș-albaștrii au renăscut în vulcanul de pe ”Ion Oblemenco”, acolo unde s-au impus cu 1-0 și au amânat deznodământul campionatului până în ultima rundă din Play-off.

FCSB nu renunță la lupta pentru titlul de campioană a Ligii 1. După eșecul rușinos cu Poli Iași, roș-albaștrii au renăscut în vulcanul de pe ”Ion Oblemenco”, acolo unde s-au impus cu 1-0 și au amânat deznodământul campionatului până în ultima rundă din Play-off.

În fața unui stadion arhiplin, FCSB a dominat partida din punct de vedere al posesiei, iar ”U” Craiova a dominat la capitolul ocazii. Când mai erau 4 minute de joc, veteranul anunțat de Gigi Becali ca și plecat de la FCSB din cauza salariului prea mare, Filipe Teixeira, i-a salvat din nou pe bucureșteni, l-a învins pe Mitrovici, iar titlul se decide în etapa a 10-a din Play-off, ultima.

Înainte de golul celor de la FCSB, oltenii au ratat câteva ocazii uriașe prin Mitriță, Mateiu și Tiago Fereira. Norocul și Bălgrădean au ținut cu FCSB, iar finalul le-a adus roș-albaștrilor golul lui Teixeira și cele 3 puncte vitale pentru lupta la campionat.

Pe finalul partidei, Pintilii a fost eliminat de Ovidiu Hațegan, deși se afla pe banca de rezerve, după ce a contestat o decizie a arbitrului. În ultimul minut de prelungiri, și Junior Morais a fost eliminat pentru un fault.

”U” Craiova - FCSB 0-1: A marcat: Teixeira 86

Echipele de start:
”U” Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici, Tiago Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, A. Băluță, Mitriță
Rezerve: L. Popescu, Burlacu, Briceag, Glavina, Martici, Screciu, Andre Santos
FCSB: Bălgrădean - R.Benzar, Planici, Momcilovici, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Teixeira, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Bălașa, Nedelcu, L. Filip, Budescu, Cr. Tănase, D. Man

Pentru a câștiga titlul după o pauză de trei ani, FCSB trebuie să învingă pe Astra în ultima etapă și să spere că Viitorul lui Gică Hagi nu va pierde cu CFR Cluj.

Clasamentul primelor 2 echipe din Play-off:
1. CFR Cluj 47 puncte
(+5 golaveraj)
2. FCSB 46 puncte (+7 golaveraj)

Ultima etapă din Play-off în lupta pentru titlul Ligii 1:
Duminică, 20 mai, ora
20:45: FCSB - Astra
20:45: CFR Cluj - Viitorul

Dani Alves, scrisoare emoționantă după ce a aflat că va rata Cupa Mondială: ”Nu vreau să plângeți pentru mine. Mi-am tră... Senzațional! Iniesta i-a fost copil de mingi lui Gică Popescu și lui Prodan! ”Atunci am avut voie să stăm până la 3 dimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x