Antena Căutare

FCSB şi Viitorul joacă pentru foarte mulţi bani! Sumele uriaşe pe care le pot obţine dacă se califică în PlayOff-ul Ligii Campionilor

APOEL-Viitorul, de la 20:00, şi Plzen-FCSB, de la 21:15, sunt meciurile formaţiilor româneşti din turul al treilea al Ligii Campionilor. Campioana şi vicecampioana din Liga I sunt în faţa celor mai importante obiective, iar o calificare în playoff-ul UCL ar garanta sume imense de bani.

În cazul în care Viitorul şi FCSB se vor califica mai departe în Champions League, atunci vor avea garantată prezenţa în grupele Europa League şi un bonus de trei milioane de euro. Mergând pe acest scenariu, fiecare grupare mai poate adăuga bani buni din cele şase jocuri pe care le vor juca garantat în Europa League.

Astfel, Viitorul ar putea încasa minimum opt milioane de euro, în timp ce suma primită de FCSB ar urma să fie de aproape 14 milioane de euro.

Totul ar urma să fie DUBLAT dacă echipele vor ajunge în grupele Ligii Campionilor, acolo unde premiile puse la dispoziţie de UEFA sunt colosale în actuala ediţie.

FOTO: Nebunie totală! Unde a ajuns tricoul purtat de Totti la ultimul meci din carieră... VIDEO: Mesajul emoţionant publicat de Messi, după plecarea lui Neymar: "Prietene, a fost o onoare să joc cu tine în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x