Antena Căutare

FCSB - Viktoria Plzen 3-0! ”Biciuiți” de Becali, Budescu și Alibec aduc victoria roș-albaștrilor în debutul din grupele Europa League

Criticați dur de patronul Gigi Becali după ultimul meci din Liga 1, 0-1 cu Viitorul, Denis Alibec și Constantin Budescu s-au revanșat cu o evoluție de vis în meciul cu Viktoria Plzen din etapa I a grupelor Europa League. Cei doi au marcat golurile unei victorii cu 3-0 a roș-albaștrilor, iar drumul spre primăvară începe perfect.

Meciul de pe Arena Națională a început mai greu pentru vicecampioana României. În minutul 19, pe fondul unei dominări a cehilor, mingea ajunge la Petrzela care zuduie bara lui Niță. La faza imediat următoare, Budescu scoate inteligent un penalty și tot el deschide scorul. Apoi, în ultimul minut al primei reprize, o combinație letală Alibec - Budescu îl lasă pe al doilea în postură de singur cu portarul, iar un lob de excepție al acestuia duce scorul la 2-0.

Repriza secundă nu a mai adus probleme mari pentru FCSB. În schimb, a mai adus un gol în poarta bietului Hruska. Cu puțin noroc, Denis Alibec bate o lovitură liberă în minutul 72, mingea atinge zidul și se duce liniștită în poarta cehilor.

Scor final: FCSB - Plzen 3-0, iar roș-albaștrii sunt lideri în Grupa G după prima etapă din Europa League. În celălalt meci din grupă, Hapoel Beer Sheva și-a respectat statutul de favorită și a trecut cu 2-1 de Lugano.

Clasamentul Grupei G:

1. FCSB - 3 puncte (golaveraj 3-0)
2. Hapoel Beer Sheva - 3 puncte (2-1)
3. Lugano - 0 puncte (1-2)
4. Viktoria Plzen - 0 puncte (0-3)

FOTO: Incidente la un meci important din Europa League! Duelul Arsenal - Koln, amânat. Poliția a intervenit în jurul sta... După ”Lampard” Popescu și ”van Basten” Man, Becali ridică în slăvi un alt jucător de la FCSB după meciul cu Plzen: ”E un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x