Antena Căutare

Federaţia Română de Fotbal a demarat deja proiectul de implementare a sistemului VAR

Federaţia Română de Fotbal anunţă că a demarat deja proiectul de implementare a sistemului de asistenţă video pentru arbitraj.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că a demarat deja proiectul de implementare a sistemului de asistenţă video pentru arbitraj.

"Federaţia Română de Fotbal a primit cu bucurie anunţul LPF făcut prin intermediul site-ului oficial şi precizează că a demarat deja proiectul de implementare a sistemului VAR. FRF a susţinut încă de la început necesitatea acestuia în Liga 1 şi apreciază că LPF a reuşit să găsească resursele financiare necesare. În acelaşi timp, Federaţia Română de Fotbal este pregătită să asigure resursele umane. În cadrul acestui proiect, la începutul verii, FIFA şi UEFA au fost anunţate, în luna septembrie a fost format un grup de lucru în cadrul FRF, iar următorul pas este întâlnirea cu reprezentanţii IFAB, întâlnire ce urmează să aibă loc în următoarele săptămâni. Astfel, Federaţia Română de Fotbal anunţă că arbitrii vor fi pregătiţi la startul sezonului viitor şi, din acest punct de vedere, sistemul VAR va putea fi implementat, dacă şi resursele financiare sunt asigurate", se arată într-un comunicat al FRF.

Începând cu sezonul competiţional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiţiei Casa Liga I, anunţat, marţi, liga profesionistă pe site-ul oficial.

Sursa : news.ro

Cătălin Munteanu şi Alessandro Cittadino nu mai fac parte din staff-ul FC Hermannstadt... Tomas Ryde a decis să părăsească echipa de handbal feminin CSM Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x