Antena Căutare

Federer a trecut de Roddick si e in semifinale la Basel

Nu a fost partida vintage pe care o astepta toata lumea, dar Roger Federer si Andy Roddick au oferit un spectacol smerit, cu dueluri rapide si lovituri traditionale. Si castigatorul a fost unul traditional, elvetianul impunandu-se cu 6-3, 6-2.

In pofida serviciului naprasnic si a backhandului cu care surprinde de trei ani pe toata lumea, americanul a aratat inca o data ca singura enigma pe care nu o va rezolva niciodata in prodigioasa sa cariera va ramane jocul lui Roger Federer.

Roddick a afisat aceeasi siguranta la serviciu, a tintit frenetic corpul lui Roger si marginile liniilor, dupa care a atacat rabdator serviciul adversarului, ridicand frecvent temperatura in primul set pana la frustranta bariera de 30-30. De fiecare data, ajutat de publicul iubitor si fidel de acasa, Federer s-a folosit de experienta celor 16 trofee de Mare Slem si a inchis usa inainte sa isi prinda mantia de campion intre balamale. Fostul numar 1 mondial a accelerat la 4-3, a profitat de sovaiala lui Andy si a inchis setul la 6/3.

Un break timpuriu, condimentat cu incuviintarea linistita a Mirkai, a fost suficient pentru Federer sa inchida partida. Rugina a inceput sa pice de pe backhandurile masinariei elvetiene, a reaparut jocul de picioare a la Hermann Maier, chipul s-a destins cand a inceput sa simta caldura semifinalelor, iar mingile au lovit podeaua in aceeasi poezie muzicala cu care Federer ne obisnuise in alte vremuri.

Cea de-a 23-a intalnire s-a terminat cu un as, incurajator pentru Roger in vederea unei semifinale fara lacrimi pentru elvetieni. De cealalta parte a fileului va fi Stanislav Wawrinka.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images \ EPA

Ilie Stan se ia de MM si Levy... Gazonul de pe National Arena s-a stricat din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x