Antena Căutare

Federer - Djokovic, duel in semifinale la Roland Garros!

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Roland Garros, urmand sa se lupte pentru un loc in ultimul act cu Novak Djokovic, numarul 2 mondial si neinvins in 2011.



„Este ceva deosebit sa joc in semifinale aici. Iar faptul ca o voi face impotriva unui jucator mare este motivul pentru care ma antrenez atat de mult. Sunt in forma si abia astept marele meci", a declarat Federer.

Partida dintre Andy Murray si Viktor Troicki, intrerupta luni din cauza lasarii intunericului la scorul de 2-2 la seturi, a fost reluata marti si a fost castigata de tenismanul britanic. Al patrulea jucator al lumii a revenit senzational de la 2-5 si s-a impus in decisiv cu 7-5, calificandu-se astfel in sferturile de finala, unde il va intalni pe argentinianul Juan Ignacio Chela.

In turneul feminin, detinatoarea titlului, Francesca Schaivone, s-a calificat in semifinale, la capatul unui meci dramatic impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova. Italianca a revenit incredibil de la 0-1 la seturi si 1-4 in mansa secunda, impunandu-se intr-un final cu 1-6, 7-5, 7-5.

„Am avut un start de meci foarte dificil. Nu am jucat bine deloc, sper sa ma descurc mai bine in semifinale, pentru ca publicul merita sa vada un tenis de calitate. pentru a-mi pastra titlul am nevoie sa inving doua jucatoare mari", a spus la final Schiavone, care va lupta pentru un loc in finala cu favorita gazdelor, Marion Bartoli.

Jucatoarea franceza, cap de serie numarul 11, a invins-o pe Svetlana Kuznetsova (Rusia), a 13-a favorita la Paris, cu 7-6, 6-4.

Citeste si Antena3

Foto: thebigtip.com.au

Fostul international Giussepe Signori, retinut intr-un nou caz de meciuri trucate... Supercupa Romaniei se va juca la Piatra Neamt, in 17 iulie. Amicalul cu Uruguay, aproape de finalizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x