Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Federer nu va mai evolua în acest sezon, dar va reveni în 2021

Tenismenul elveţian Roger Federer, care va împlini 39 de ani la 8 august, a anunţat că a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la genunchiul drept şi nu va mai juca în acest sezon, dar va reveni în 2021.

"În urmă cu câteva săptămâni, întâmpinând probleme în procesul de reabilitare, a trebuit să fiu supus unei noi şi scurte intervenţii artroscopice la genunchiul meu drept. Acum, la fel cum am făcut până în sezonul 2017, intenţionez să-mi iau timpul necesar pentru a fi pregătit sută la sută să joc la cel mai înalt nivel al meu. Îmi vor lipsi fanii mei şi circuitul, dar aştept cu nerăbdare să îi văd pe toţi înapoi în circuit, la începutul sezonului 2021", a scris jucătorul clasat pe locul 4 ATP, pe Twitter.

Roger Federer, care a câştigat în carieră un număr record de turnee de grand slam, 20, s-a accidentat la Australian Open, unde a fost eliminat în semifinale de Novak Djokovici.

El îşi relause antrenamentele la finalul lunii martie, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept, la 3 februarie.

Roger Federer plănuia să revină pe teren în sezonul de iarbă, de după Roland Garros, pentru a putea juca la Wimbledon, unde anul trecut a disputat finala, pierdută în faţa sârbului Novak Djokovici. Însă toate turneele au fost anulate sau amânate până la finalul lunii iulie, din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că el nu va pierde foarte multe competiţii.

Sursa : news.ro

Recomandari