Antena Căutare

Federer si Djokovici se vor intalni in finala Turneului Campionilor

Roger Federer si Novak Djokovici si-au asigurat prezenta in ultimul act la Turneul Campionilor, dupa ce i-au invins in semifinale pe Andy Murray, respectiv Juan Martin Del Potro.

Luni seara, in arena O2, din Londra, Roger Federer si Novak Djokovici isi vor disputa ultimul act al Turneului Campionilor. Cei doi tenismeni s-au intalnit de 28 de ori in cariera, Federer castigand 16 partide.

Englezii au ratat sansa de-a avea un conational in finala Turneului Campionilor dupa ce Andy Murray a fost invins de Roger Federer in doua seturi, 6-7, 2-6.

In cealalta semifinala, Novak Djokovici a avut serios de tras cu argentinianul Juan Martin Del Potro. Sarbul a cedat primul set, 4-6, dar le-a adjudecat pe urmatoarele doua, 6-3, 6-2 si s-a impus la capatul unei partide de doua ore si unsprezece minute.

Pentru Federer este a opta finala la Turneul Campionilor, elvetianul pierzand doar o singura data, in 2005, in fata lui Nalbandian.

Este pentru a patra oara in istoria de 43 de ani a turneului de la Londra cand in finala se intalnesc primii doi jucatori ai lumii.

VIDEO! Meci de rugby, oprit de rafale de gloante... Cristi Borcea, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul transferurilor. Toti inculpatii in dosar au primit pedeap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x