Căutare Live

Felicitat prematur de Wenger și Maldini, George Weah mai are de luptat un tur pentru Președinția Liberiei. Rezultatele de ultimă oră ale alegerilor

”Gerorge Weah Președinte!”, știrea falsă apărută în presa mondială în ultimele zile, a fost infirmată oficial de rezultatul parțial al alegerilor din Liberia.

În urma rezultatelor oficiale ale alegerilor prezidențiale din Liberia prezentate de Comisia Națională a Electorilor, Weah conduce, însă nu are suficiente procente pentru a câștiga scrutinul decât în turul II.

După numărarea a 95,6% din voturile valabil exprimate, George Weah (51 de ani) are 39% din procente, fiind urmat de vicepreședintele în exercițiu al Liberiei, Joseph Boakai, cu 29,1%. Următorul candidat, Charles Brumskine a adunat abia 9,8% din procente, anunță Comisia Națională a Electorilor (NEC Liberia).

În aceste condiții, un alt tur de scrutin va avea loc pe 7 noiembrie 2017, atunci când Liberia va avea de ales între senatorul George Weah și vice-președintele în exercițiu Joseph Boakai.

Mai multe personalități importante din lumea fotbalului s-au grăbit să-l felicite pe Weah pentru postul de președinte ”câștigat”. Induși în eroare, Arsene Wenger și Paolo Maldini i-au transmis mesaje de felicitare fostului câștigător al Balonului de Aur din 1995.

”Uitați-l pe Coutinho, transferați-mă pe mine!” Un star de la Bayern Munchen, foarte aproape de un super-transfer la Bar... Neînvinsă în mandatul lui Cosmin Contra, naționala României cade 4 poziții în clasamentul FIFA! Schimbări în top 10 al i...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri