Antena Căutare

Felipe Massa a fost externat si a plecat in Brazilia

Pilotul echipei Ferrari, Felipe Massa, care a fost grav ranit in calificările pentru MP al Ungariei, a parasit spitalul din Budapesta, unde a fost internat si a plecat spre Brazilia, informeaza AFP.

Brazilianul a plecat din Ungaria la bordul unui avion particular, alaturi de sotia sa Rafaela si de medicul personal, Dino Altmann. Avionul are ca destinatie Sao Paulo, dar va face o escala si in Dakar.

Pilotul Ferrari va fi supus unor noi investigatii medicale dupa ce ajunge in tara sa natala, dar nu va mai fi spitalizat, dupa ce a stat mai multe zile in spitalul militar din Budapesta, unde a fost operat. El afirmase cu o zi inainte sa fie externat ca este fericit ca mai este in viata si asteapta sa revina in cursele de Formula 1. Felipe Massa, in varsta de 28 de ani, a suferit o fractura craniana dupa ce a fost lovit de o piesa desprinsa de pe monopostul lui Rubens Barrichello (Brawn GP).

El va fi inlocuit temporar la Ferrari de septuplul campion mondial Michael Schumacher, care va reveni in Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Europei, care va avea loc pe 23 august pe circuitul din Valencia.

sursa: newsin
Aston Villa a luat "Cupa Pacii"... Titirica zidarul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x