Antena Căutare

Felipe Scolari il apara pe Villas Boas

Fostul tehnician al lui Chelsea dar si al nationalei Braziliei a declarat ca portughezul a fost demis de la carma albastrilor pentru ca patronul asculta de vedetele din vestiar.

Luiz Felipe Scolari l-a atacat dur pe Roman Abramovich dupa ce acesta l-a demis pe Andre Villas Boas de la carma lui Chelsea. Brazilianul crede ca venirea unui nou antrenor pe Stanford Bridge nu va rezolva problemele albastrilor, deoarece patronul asculta mai mult de vedetele din lot decat de tehnicianul pe care il numeste.

„Oricine va veni in locul lui Villas Boas va avea parte de un infern. In Anglia sunt cluburi unde antrenorul e respectat, asa cum e Arsenal, dar si altele unde nu se intampla asa ceva, ca la Chelsea. Roman Abramovich tine mai mult la anumiti jucatori decat la tehnicienii pe care ii numeste" a spus fostul selectioner al Braziliei si Portugaliei.

Foto: EPA

Mircea Lucescu a gasit vinovatul pentru accidentul in care a fost implicat... Hamburg il vrea pe Lukaku...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x