Antena Căutare

Fenerbahce Istanbul a fost exclusa din Liga Campionilor

Echipa de fotbal Fenerbahce Istanbul, campioana en-titre a Turciei, a fost exclusa din Champions League de UEFA, anunta Reuters si cotidianul turc Hurryet. UEFA a cerut Federatiei turce de fotbal excluderea echipei din cauza scandalului de trucare a unor meciuri din sezoanele trecute.


Deocamdata, se asteapta o reactie din partea UEFA privind modul in care echipa din Istanbul va fi inlocuita.

Cea mai iubita echipa din Turcia, Fenerbahce a castigat titlul de campioana in stagiunea precedenta, insa dupa finalul campionatului 30 de persoane, printre care si presedintele clubului, Aziz Yildirim, au fost retinute si vor fi judecate intr-un proces in care sunt acuzate de manipularea rezultatelor in 19 meciuri.

Au mai fost interpelati de politie presedintele lui Sivasspor, precum si doi fotbalisti activi - Serkan Calik, atacant la Genclerbirligi, Mehmet Levent Kizil (oficial din cadrul Federatiei Turce de Fotbal) si Serdar Kulbilge, portarul celor de la Ankaragucu.

Sadri Sener, presedintele formatiei Trabzonspor, a fost si el arestat pentru implicarea in scandalul meciurilor trucate din Turcia.

Startul noii editii de campionat din Turcia a fost deja amanat pentru o luna, pana pe 9 septembrie, pentru ca federatia sa-ti poate duce ancheta la bun sfarsit.

VIDEO! FC Barcelona - Napoli 5-0/ Taifunul catalan, de neoprit... Romania a cucerit doua medalii de bronz la Campionatul Mondial de judo de la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x