Fernando Llorente, la Napoli

Atacantul Fernando Llorente este primul transfer important realizat, luni, în ultima zi de transferuri în campionatele puternice ale Europei.

Atacantul Fernando Llorente este primul transfer important realizat, luni, în ultima zi de transferuri în campionatele puternice ale Europei.

Fernando Llorente, 34 de ani, liber de contract după ce a evoluat la Tottenham, a semnat o înţelegere cu Napoli.

Spaniolul a mai jucat la echipe ca Athletic Bilbao, Juventus, FC Sevilla, Swansea City, înainte de a fi cumpărat de Tottenham, cu 12 milioane de lire sterline, în vara anului 2017.

El are 24 selecţii la naţionala Spaniei, pentru care a marcat şapte goluri.

Sursa : news.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri