Antena Căutare

Filip Jianu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la juniori

În faza următoare, Filip Jianu va evolua cu învingătorul dintre americanul Andrew Dale, locul 101 ITF, şi spaniolul Carlos Gimeno Valero, locul 51 ITF.

Tenismenul Filip Jianu, cap de serie numărul 13, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la simplu juniori.

Românul, locul 15 ITF, l-a învins, marţi, în turul I, cu scorul de 7-6 (7), 6-2, pe italianul Flavio Cobolli, locul 23 ITF.

În faza următoare, românul va evolua cu învingătorul dintre americanul Andrew Dale, locul 101 ITF, şi spaniolul Carlos Gimeno Valero, locul 51 ITF.

România mai este reprezentată în turul al doiela al turneului masculin de juniori de Nicholas David Ionel, locul 59 ITF, care joacă la ora transmiterii acestei ştiri cu americanul Brandon Nakashima, locul 7 ITF şi cap de serie numărul 6.

Sursa : news.ro

Federer și Nadal, evenimentul secolului în tenis: Joacă cu Bill Gates, în Cape Town... Presa italiană a dezvăluit motivul pentru care Ştefan Radu nu mai este dorit la Lazio: S-ar fi certat în vestiar cu Bast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x