Antena Căutare

Fiul Nadiei Comăneci calcă pe urmele mamei lui! Saltul impresionant pe care l-a făcut puștiul de 12 ani. Zeița de la Montreal l-a filmat! „Ohh, acel sentiment!” - Video

Fiul Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner, Dylan Conner, a făcut un salt impresionant, la vârsta de 12 ani, pe care mama lui l-a filmat, declarându-se mândră de performanța băiatului. 

Fiul Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner, Dylan Conner, a făcut un salt impresionant, la vârsta de 12 ani, pe care mama lui l-a filmat, declarându-se mândră de performanța băiatului.

Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci, jonglează cu mai multe sporturi, dar are calități reale de gimnast, moștenite, evident, din familie. Dacă ea a fost și va fi mereu „Perfect 10” sau „Zeița de la Montreal”, soțul ei, de 61 de ani, a fost un gimnast redutabil, campion mondial.

Nadia Comăneci, în vârstă de 57 de ani, a publicat pe internet un clip în care fiul ei face un salt impresionant și periculos, dacă nu este executat corect.

„Ohh, acel sentiment!”, a scris Nadia Comăneci în descrierea clipului.

Chiar dacă a rămas hiperactivă, fosta sportivă se ocupă de aproape de educația fiului, ei trăind în Oklahoma. Nu doar îl ia după ea la diverse evenimente sportive sau mondene, potrivit libertatea.ro.

Nadia l-a încurajat pe Dylan să fie curajos și responsabil, iar puștiul a încercat mai multe activități până acum. Și artistice, cântă la diverse instrumente sau în ansambluri muzicale, și sportive, adolescentul practicând hochei, golf și, mai ales, gimnastică. Dylan a încercat și a exersat diverse mișcări, până a reușit să le aprofundeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Israel Folau a început o procedură judiciară împotriva Federaţiei Australiene de Rugby şi contestă rezilierea contractul... Doliu în lumea fotbalului! A murit un fost coleg al românilor Gică Popescu și Ilie Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x