Antena Căutare

Florian Walter a suferit un atac cerebral! A fost dus de urgență la spital, în stare critică

Florian Walter, fostul patron al echipelor de fotbal Dinamo, Universitatea Cluj și Petrolul, a suferit un atac cerebral și a fost internat în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală. 

UPDATE. Florian Walter a fost stabilizat și urmează să fie operat, potrivit gsp.ro.

Florian Walter, fostul patron al echipelor de fotbal Dinamo, Universitatea Cluj și Petrolul, a suferit un atac cerebral și a fost internat în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală.

Omul de afaceri Florian Walter, în vârstă de 56 de ani, se află Unitatea de Terapie Intensivă Chirurgie Cardiovasculară.

Florian Walter, patronul Romprest, a fost dus inițial la Spitalul Universitar de Urgență București, iar la ora 20:15 a plecat spre Spitalul Florească. În momentul plecării, starea omului de afaceri era critică, potrivit gsp.ro.

Florian Walter mai suferise un preinfarct în octombrie 2015. În 2010, el fusese operat tot pentru probleme cardiace.

Omul de afaceri Florian Walter a venit ca acționar la Dinamo la începutul anilor 2000 și a plecat în 2009, la U Cluj. După trei ani, în 2012, s-a mutat la Petrolul.

Florian Walter, patronul Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014. Pe 5 martie 2016, el a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite. Pe 6 martie, a fost arestat în România, iar pe 5 august a fost eliberat - de la această dată aflându-se sub control judiciar.

Fostul ciclist italian Alessandro Petacchi, bănuit de dopaj sanguin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x