Antena Căutare

Florin Prunea nu mai este preşedintele FC Dinamo

Fostul portar Florin Prunea nu mai este preşedintele FC Dinamo, după ce nu şi-a prelungit contractul care a expirat sâmbătă.

"Contractul meu s-a terminat sâmbătă. De la băieţi mi-am luat la revedere. Nu am putut să fiu în contact cu ei, pentru că ştiţi foarte bine ceea ce s-a întâmplat. De la colegii mei, vineri după-amiază am avut o întâlnire la Rin şi le-am mulţumit pentru colaborare tuturor, le-am urat succes şi i-am asigurat de sprijinul meu în orice moment, dacă pot să ajut cu ceva. Lucrurile erau clare de foarte mult timp, din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor, de atunci era clar că nu mai putem să fim pe aceeaşi lungime de undă, pentru că eu consider şi acum că a fost una din marile greşeli de manageriat ale clubului nostru, vânzarea căpitanului echipei pe suma care s-a vândut. Lucru confirmat şi de partea sportivă, pentru că de când a plecat el, din păcate... Pe lângă partea sportivă, suma a fost ridicolă", a declarat el, la Digi Sport.

Prunea a dat în judecată clubul Dinamo, pentră că nu şi-a primit salariul de foarte multe luni: "Am avut o discuţie înainte de a pleca cu avocatul clubului, în care am încercat, aşa, o înţelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată şi să ajungem în instanţă. Avocaţii se ocupă, le-am dat documentele. E vorba de drepturile financiare pe perioada în care am activat. Aş fi vrut să ajung la o înţelegere pe cale amiabilă, aşa era normal. Nu regret (n.r. - perioada petrecută la Dinamo), dar am picat într-un război civil care nu era al meu şi m-am simţit folosit şi asta mă doare, în rest ştiam unde vin".

Florin Prunea, 51 de ani, a devenit, la 11 iunie, manager general al FC Dinamo Bucureşti, după ce anterior a fost preşedintele clubului Poli Iaşi.

Sursa : news.ro

Directorul Madrid Open: Jucătorii trebuie să se aştepte la o "reducere semnificativă" a premiilor la reluarea ... Valeriu Iftime: Mâine dimineaţă jucătorii fac testul şi dacă sunt toţi negativi se pot antrena normal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x