Antena Căutare

Florin Soava: "Obiectivul din acest sezon este castigarea campionatului"

Mijlocasul Universiatii Craiova, Florin Soava, a declarat, vineri, ca obiectivul impus de conducerea clubului din Banie in acest sezon este castigarea titlului in Liga 1.

"Stim cu totii ca anul trecut am fost foarte aproape de a realiza o mare performanta si eu cred suta la suta ca in sezonul care va incepe peste o saptamana vom reusi acest lucru.

Obiectivul impus de clubul Universitatea este sa castigam campionatul. Suntem mai motivati, trebuie sa ne mobilizam si sa constientizam ca se poate realiza"
, a spus Soava pentru site-ul oficial al clubului.

Fotbalistul sustine ca omogenitatea superioara a echipei craiovene fata de a celorlalte competitoare din Liga 1 este un avantaj in indeplinirea obiectivului din acest sezon. "O formatie care isi doreste sa faca performanta are nevoie de un lot valoros, iar noi, cu siguranta, il avem.

Ne impunem sa batem toate echipele, ne impunem sa jucam frumos, pentru ca, la sfarsitul campionatului, sa fim pe primul loc. Este un mare avantaj, fiindca de foarte multi ani aceasta echipa evolueaza in aceeasi formula, dar trebuie sa lucram mai mult la partea psihic
a", a conchis Soava.

In prima etapa a sezonului 2009-2010, Universitatea va juca pe teren propriu cu Dinamo.

Sursa: NewsIn
Meci aprins... Hanescu, in sferturi la Hamburg ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x